Logo
Ispiši ovu stranicu

Kraj dvoranske sezone je tu: Lončarek, Mrčić i Ružić na 5. Serbian Open Indoor Meetingu

Ivana, Filip i Mateo u svojim glavnim disciplinama Foto: Renato Branđolica Ivana, Filip i Mateo u svojim glavnim disciplinama

Prebacivanje Svjetskog dvoranskog prvenstva uvelike je utjecalo na dvoransku sezonu i njezin raniji kraj.

Tako je primjerice za Ivanu Lončarek natjecanje u Beogradu trebala biti svojevrsna generalna proba za Nanjing i Kinu, a ovako će biti spuštanje zavjese na još jednu sezonu u dvorani gdje se etablirala kao najbrža preponašica svijeta u malo kraćoj distanci nego 60m, a ovdje se vraća upravo na 60m prepone u dobroj konkurenciji.

Mateo Ružić vratio je dvoranski naslov prvaka Hrvatske na 400 metara dok je Filipa Mrčić ove sezone po pitanju plasmana u dvorani polučio odlične uspjehe počevši od prvog seniorskog zlata i to ne samo u njegovom najdražem visu već i sedmoboju gdje si je morao dati podosta truda za navedeno.

Bit će tu još hrvatskih predstavnika, a natjecanje počinje sutra (četvrtak) oko 17h te bi trebalo završiti kroz iduća dva sata.

Startne liste privremeno su dostupne u linku ispod članka, a svima želimo što uspješniji zaključak i kraj ovog djela sezone u zatvorenom!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana