Logo
Ispiši ovu stranicu

KOŽUHAR vrhunski otvorio novu sezonu na otvorenom! Postigao dva nova osobna rekorda

Zlatko Kožuhar Foto: CBU Zlatko Kožuhar

Zlatko Kožuhar jedan je od rijetkih hrvatskih atletičara i atletičarki koji je otišao na studij u Sjedinjene Američke Države, a da se pritom nije 'izgubio'. U atletskom smislu naravno, a iznova to pokazuje iz sezone u sezonu.

Njegovo sportsko sveučilište CBU Lancers koncentrirani su na sezonu na otvorenom (što je razlog zašto ne nastupa u dvorani), a za otvaranje su se očito jako dobro pripremili.

Prvo je početkom ožujka istrčao 8:23,13 na 3000m da bi samo tjedan dana poslije poboljšao svoje najbolje vrijeme na 10000m s 30:01,90!

Možemo samo reći šteta da u toj utrci nije uspio istrčati brže od 30 minute, ali poznavajući njega, to je samo pitanje vremena.

Idući nastupi očekuju se ubrzo na početku i kroz travanj, a u ovom ritmu vjerujemo da će nam dati nove razloge za veselje.

Iskoristimo priliku spomenuti i nove nastupe našeg novopečenog člana od ove sezone, Spencera Browna koji je imao već i uspješnu dvoransku sezonu na 60m prepone (7.99), a čini se da će osobni rekordi biti postignuti i vani jer je već krenuo s prvim na 110m prepone s 14.35!

Bravo i samo naprijed!

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2022 | Sva prava pridržana