Logo
Ispiši ovu stranicu

12. Prvenstvo Balkana u planinskom trčanju: Svalina 5., Vukančić 11. i Šrut 17.

Filip Svalina, Sandra Šrut i Katarina Vukančić Filip Svalina, Sandra Šrut i Katarina Vukančić

U rumunjskom gradu Poiana Brasov održalo se zadnje ovogodišnje Balkansko prvenstvo.

Kroz ovo razdoblje bilo je još predviđeno održavanje i istog natjecanja, ali u krosu no to je s obzirom na domaćina (Vrnjačka Banja u Srbiji) očekivano bilo otkazano iz epidemioloških razloga.

No Rumunjska se ne da i zaslužuju pohvale što su nakon seniorskog natjecanja na stazi otprije mjesec dana pokazali da mogu organizirati i jedno veliko natjecanje vanstadionske atletike.

Pohvale u našim redovima prije svega svakako idu Filipu Svalini koji je u utrci seniora stigao do visokog plasmana, a to je 5. mjesto, a zaslužio je to radi vremena 1:02:17. Radi se o odličnom pojedinačnom ostvarenju kojim je naš član pokazao da itekako kompetitivan i dobar može biti u ovoj vrsti natjecanja.

Osim toga, u ekipnom djelu natjecanja s Nikolom i Mariom Špoljarom te Nikolom Bulićem pripada im još bolje 3. mjesto!

Seniorke su bili za plasman slabije, a unutar te ekipe bile su i naše članice, Katarina Vukančić i Sandra Šrut. Katarina je za 11. mjesto istrčala 1:16:55, a Sandra 1:24:13 za 17. mjesto. Uz njih su dio ekipe bile Tea Faber i Lucija Kopić.

Čestitamo našem članu i članicama kao i cjelokupnoj reprezentaciji na ostvarenim rezultatima i plasmanima!

  • Natjecanje: Prvenstvo Balkana u planinskom trčanju
  • Mjesto: Poiana Brasov (ROU)
  • Datum: 24.10.2020.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.