Logo
Ispiši ovu stranicu

Ususret 60.Hanžekovićevom memorijalu

Ususret 60.Hanžekovićevom memorijalu

Od Agramera očekuje nas nastup Milana Kotura! IAAF World Challenge Zagreb 2010 po satnici sutra već kreće u 17h (neke od tehničkih disciplina), dok "glavni" program počinje u 20h.

 

Start utrke na 400m pr. predviđen je u 20:25 sati, Milan će startati u 8.stazi i naravno dati sve od sebe za što bolji rezultat kao i svaki put! Sretno Milane!

 

Osim nastupa domaćih zvijezda - Blanke Vlašić, Sandre Perković te ostalih hrvatskih reprezentativaca, kao i svake godine očekuju nas nastupi internacionalnih zvijezdi!

 

Publici najzvučnije ime naravno biti će Tyson Gay na 100m koji je najavio juriš na osobni rekord (9.69!), nastup se očekuje oko 21:50. Konkurenciju će imati u Nesti Carteru koji ove sezone trči najbrže u životu (9.78, jednako kao i najbolji Gayov ovosezonski rezultat)!Zatim Lolo Jones, Perdita Felicien na 100m pr. ; Ryan Wilson na 110m pr. ima najbolje vrijeme i nosi titulu favorita u ovoj memorijalnoj utrci, naravno ne pobjeđuju uvijek favoriti!

 

Na muškom dalju, Zagreb će biti počašćen prisutstvom Dwighta Philipsa koji je ove sezone najdalje letio 8.46 (osobni 8.77!) i sigurno da je željan skočiti još dalje! Christian Cantwell, Reese Hoffa i Tomasz Majewski nastupati će na kugli, sigurno će se još netko uplesti i publiku čeka pravo nadmetanje!

 

Naravno, nisu to jedina imena koja će nastupiti, dođite sutra na natjecanje i pružite podršku svim natjecateljima! Sutra svim natjecateljima želimo da postignu što bolje rezultate i plasmane!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.