Logo
Ispiši ovu stranicu

Sutra festival dječje atletike, zadnje kvalifikacijsko natjecanje Erste Plave Lige

Logo Erste Plave Lige Foto: ersteplavaliga.com Logo Erste Plave Lige

Erste Plava Liga konačno je stigla i u Zagreb, danas će se u regiji Istok održati pretposljednje kvalifikacijsko natjecanje, a regija Zapad zatvorit će krug od 16 finalista koji će se natjecati kao uvertira u ovosezonski Hanžekovićev memorijal.

Kako bi razvio sportski duh među djecom i kako bi ih potaknuo da se odvaže i okušaju u Kraljici svih sportova, Hrvatski atletski savez je u suradnji s Erste&Steiermärkische Bank d.d. osmislio ambiciozan atletski projekt – Erste Plava liga! Ova jedinstvena dječja atletska liga namijenjena je svim učenicima od 3. do 7. razreda, a svi zainteresirani dobit će priliku da otkriju i pokažu svoje atletske talente.

Erste Plava liga izvrsna je prilika učenicima da se okušaju u Kraljici sportova, da razviju svoje sposobnosti i talente, a da istovremeno čine dobro za sebe i svoje zdravlje. Kao što to kaže i sam slogan lige, djeca mogu Brže. Više. Jače.!

Do sada su se već uspješno održala kvalifikacijska natjecanja u Varaždinu, Puli, Rijeci, Zadru, Osijeku i Splitu, a nadamo se kako će tu tradiciju slijediti natjecanja u Zagrebu. Do sada se prijavilo već preko 400 učenika i učenica, a zasigurno će prijava biti još. Ovim putem vas podsjećamo kako se još uvijek možete prijaviti ONLINE na www.ersteplavaliga.com do 21h stoga požurite.

No to neće biti posljednja šansa, prijava će biti moguća i sutra na dan natjecanja, ali i u određenom vremenskom roku, od 14:30 do 15:30. Stoga molimo sve one koji se planiraju prijaviti sutra da to naprave u zadanom vremenu, prijava kasnije više neće biti moguća.

Podsjećamo, mjesto događanja je atletski stadion SRC Mladost, a natjecanje će početi u 16h. Vremenska prognoza zasad nam nije sklona niti precizna, najavljena je kiša, ali nadamo se kako će nam nebo sutra biti priklonjeno.

Svi oni koji se ne mogu natjecati dobrodošli su uživati na sutrašnjem natjecanju, vidimo se u što većem broju!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana