Logo
Ispiši ovu stranicu

Preliminarne startne liste za MEGA izdanje PH u štafetama

Vizual Foto: Renato Branđolica/AK Agram Vizual

Po peti puta atletsku sezonu u Hrvatskoj otvara Prvenstvo Hrvatske u štafetama.

Sukladno najavama imamo do sada najbrojniji i najveći odaziv od koji jasno sugerira kako su se ljudi zaželjeli natjecanja, a moguće kako je i novi set disciplina kod mlađih uzrasta odigrao ulogu s obzirom na dolazak nekih klubova koji do sada nisu participirali na ovom natjecanju. I to je u startu već velika pobjeda ovog natjecanja u smislu disperzije koju smo dobili.

Za neke discipline imamo baš i startne liste dok za ove koje se prvi puta održavaju će se čekati tehnički sastanak i javno ždrijebanje kako bi sve bilo potpuno transparentno.

Apeliramo na sve natjecatelje i natjecateljice kao i ostatak tima te same gledatelje i gledateljice da se pridržavaju uputa i preporuka HZJZ-a kada je u pitanju ponašanje na natjecanju i samo pozicioniranje uz redovito držanje distance.

U tom smislu i na samom natjecanju bit će nekih stvari koje do sada nisu bile prisutne, a u svrhu sprječavanja širenja bilo kakve bolesti.

Kako je najavljeno, natjecanje počinje u 15h, a trebalo bi završiti poslije 19 sati. Trenutačna prognoza sugerira mogućnost nekog lokalnog pljuska, ali nadamo se da ni do toga neće doći. 

Vidimo se i sretno svima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.