Logo
Ispiši ovu stranicu

NOVA ZLATNA kadetska generacija: Naši najuspješniji na (mlađe)kadetskom PPH!

Dio novih sjajnih mladih atletičara i atletičarki Foto: AK Agram Dio novih sjajnih mladih atletičara i atletičarki

U prvom povratničkom pojedinačnom tj. pojedinačnim prvenstvima Hrvatske nadmetali su se kadeti i kadetkinje (U16) kao i mlađi kadeti i mlađe kadetkinje (U14). Domaćin je bio AK Sloboda Varaždin na istoimenom stadionu.

Nakon uspješnog nastavka sezone na natjecanju više ekipnog karaktera (Prvenstvo Hrvatske u štafetama), pokazali smo da su naši najmlađi članovi i članice mogu i na pojedinačnom natjecanju.

Iako smo među posljednjima dobili mogućnost treninga na stazi i stadionu (hvala USO!), volje, želje i motiva nije nedostajalo te smo time u jednom djelu iskompenzirali izostanak jednog djela treninga iz 3. odnosno 4. mjeseca.

Općenito je u našim redovima bila prisutna vrlo pozitivna atmosfera i na krilima toga dobro se nastupalo u svim atletskim granama i disciplinama.

U sveukupnom zbiru medalja bili smo najuspješniji, a tako i po onom kriteriju uspješnosti gdje se prvo gleda zlatna, srebrna pa brončana medalja.

Tako smo okrunili 11 prvaka/inja kao i 8 doprvaka/inja uz 8 bronci čime dolazimo do impresivnih 27 medalja što je potvrda još jedne kvalitetne i talentirane generacije koju imamo. O njima nešto više možete čitati u opširnijim izvještajima:

Čestitamo njima, trenerima i trenericama, zaslužuju sve pohvale!

Zahvaljujemo se i roditeljima-skrbnicima na razumijevanju počevši od same situacije s novom fazom rasta COVID-19, ali nismo imali posebnih prepreka u smislu prijave djece za nastup, a neki su pritom i prilagodili neke prijašnje planove s obzirom na to da se ovo natjecanje održalo nešto kasnije od planiranog.

  • Natjecanje: Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadete-kinje i ml.kadete-kinje
  • Mjesto: Varaždin
  • Datum: 20.-21.6.2020.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.