Logo
Ispiši ovu stranicu

Nikad neobičnija dvoranska sezona počinje premijernim ekipnim natjecanjem najvišeg ranga

Vizual Vizual

Hrvatski atletski savez uspio je uz odobrenje Civilnog Stožera RH pronaći način za formulom natjecanja koja je prihvatljiva za održavanje u ovim i dalje aktualnim COVID-19 trenucima.

Tako smo za ovo prvoligaško ekipno seniorsko dvoransko prvenstvo Hrvatske dobili i 3 kola (dok se eventualno mjere ne revidiraju povoljnije po nas), a u organizaciji nedjeljnog 1. kola (7.2.) sudjelovat će naš klub.

Bodovanje jednostavnije ne može biti, 3 idu prvoplasiranom, 2 drugoplasiranom i 1 trećeplasiranom pojedincu iz određenog kluba. Na kraju tri kola bi trebali i dobiti sveukupnog pobjednika.

Sam odaziv očekivano nije velik, ali tako je bilo i predviđeno i zamišljeno, posebice na ovom otvaranju dvoranske sezone gdje će se provoditi stroge epidemiološke mjere kako bi bez ikakvih rizika proveli ovo natjecanje, uspješno ga okončali i zaslužili priliku za još nekoliko njih.

Sigurno da nekim stvarima ni sami ne možemo biti zadovoljni u smislu inzistiranja, ali znamo u kakvim vremenima trenutačno živimo i u svakom trenu treba zadržati potrebnu razinu ozbiljnosti kako bi naši najbolji atletičari i atletičarke mogli i dalje imati mogućnost natjecanja.

Opsežnije upute su objavljene unutar preliminarnih startnih lista (koje se još neko vrijeme nalaze u linku ispod ove najave) te molimo sve da se pridržavaju istih.

Sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana