Logo
Ispiši ovu stranicu

Nikad bolji i kvalitetniji Miting otvorenja sezone: Preliminarne startne liste i satnica za izdanje u 2015. godini

Još malo i 4. izdanje našeg mitinga kreće Foto: AK Agram/Tomislav Moze Još malo i 4. izdanje našeg mitinga kreće

Prijavljeno je čak preko 250 natjecatelja iz Hrvatske, ali i ostalih (susjednih) zemalja na našem sutrašnjem mitingu.

U linku ispod članka možete pronaći startne liste, satnicu i tehničke upute.

Naknadno smo ubacili kladivo za seniore i juniore, a spomenuta disciplina ipak će biti prva na mitingu i počinje u 14:30. Ostatak programa počinje od 15:30h sa motkom i dva olimpijca (Ivan Horvat i Mareks Arents) te ženskim hodanjem na 5000m. Službeno otvorenje natjecanja bit će u 17h, a za to vrijeme očekujemo nastupe još olimpijaca iz Londone, Ane Šimić (skok u vis) i Danijel Furtula (bacanje diska).

Nisu oni jedine zvijezde, vrijedi tu istaknuti puno mladih atletičara iz različitih klubova, primjerice osvajača svjetskih juniorskih ili mlađejuniorskih zlatnih medalja! Uz to nastupa puno onih koji će 'loviti' norme za velika natjecanja...

Veselimo se sutrašnjem natjecanju i nadamo se što većem odazivu publike! Atletičara i atletičarki neće nedostajati, kako kvantitativno tako i kvalitativno. Vremenske prognoze su promjenjive, ali naspram prošlogodišnjeg lošeg vremena ono što je sigurno kako će temperatura biti znatno viša.

Vidimo se na 4. izdanju Mitinga otvorenja sezone!

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.