Logo
Ispiši ovu stranicu

NEMA KRAJA REKORDIMA Janček 3. tjedan uzastopno za 3. naslov, priključili se Erent i Stanko! (VIDEO)

3 Agramerki i 3 Agramera na postolju Foto: AK Agram 3 Agramerki i 3 Agramera na postolju

Više nema sumnje, Bruna Janček obilježila je dvoransko hodanje za ovu godinu, a u dvorani smo prvi puta ove sezone vidjeli Brunu Erenta, ali i Ivanu Renić. 

Tako je nakon 14:28,01 Bruna ponovno krenula u novu solo utrku gdje nije bilo popuštanja nikome pa ni samom sebi. Rezultiralo je to novom sjajnom hodačkom izvedbom koju je okrunila novim hrvatskim seniorskim i juniorskim rekordom koji sada iznosi 14:22,31!

Janček je ovime u tri tjedna uspjela osvojiti juniorski, mlađeseniorski i sada onaj najvrjedniji, seniorski naslov najbolje dvoranske hodačice u Hrvatskoj! Svi nastupi su bili za svaku pohvalu, a ovaj zadnji ponajviše.

Primjetan napredak ostvarila je i Eli Pevec koja je ciljem prošla u vremenu 14:41,81 što je također njezino novo najbolje dvoransko ostvarenje, a prvi nastup Ivane Renić nakon trauma u Dohi na SP i liječenja istih na Jarunu (Cestovno PH) također je prošao vrlo dobro, novi osobni rekord i medalja brončanog sjaja. Ona je bila neposredno iza Eli, u vremenu 14:42,22.

Klara Krenek je ovu utrku završila za 16:01,87, a do osobnog rekorda stiže Mia Marek sa 16:57,10 za 6. poziciju nakon Klare.

Zanimljivo je bilo i na muškom hodanju gdje je Bruno Erent za skoro 20 sekundi poboljšao svoj prijašnji osobni rekord, a ujedno i hrvatski seniorski dvoranski rekord u istoj disciplini!

Od prvog metra se vidjelo tko je gazda na stazi, ali zato je zanimljivije bilo pratiti hodače iza gdje smo nakon poduže pauze vidjeli i povratnika Brunu Rožmana koji je za sobom predvodio Juricu Stanka i Antonija Belasa.

Upravo je to bio i poredak, srebro za Rožmana, bronca za Stanka i 4. mjesto za Belasa s novim osobnim rekordima.

Bruno i nije imao previše nastupa u dvorani pa je to i očekivano (14:45,08), ugodno je iznenađenje Jurica s 14:46,65 što je ujedno i novi dvoranski mlađeseniorski rekord Hrvatske na 3000m hodanje!

Iskazao se i najmlađi od njih, Antonio je značajno poboljšao svoj osobni rekord koji sada iznosi 14:47,55. 

Krešimiru Hartlu pripalo je 5. mjesto s 15:17,63, na kraju smo vidjeli zaista brzi njegov 'finiš'. Veseli nas vidjeti u poretku od 8 hodača kako je prvih 5 upravo iz našeg kluba.

Čestitamo svim hodačicama i hodačima na uistinu lijepim i rekordnim ostvarenjima!

  • Natjecanje: Dvoransko prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke
  • Mjesto: Zagreb
  • Datum: 1.2.2020.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana