Logo
Ispiši ovu stranicu

LIVE STREAM Prvenstvo Hrvatske u štafetama 2020

Vizual Foto: AK Agram Vizual

Bude li sve u redu, i još jednu godinu zaredom donosimo prijenos uživo s najvećeg i najjačeg izdanja štafetnog prvenstva Hrvatske u povijesti.

Navedeno je predviđeno za gledanje na našem YouTube kanalu i Facebook stranici, a početak je predviđen za nešto prije 15h. Radi što bolje ažurnosti pozivamo vas da se pretplatite na naš kanal ili 'lajkate' stranicu kako bi dobivali notifikaciju o početku streamanja.

Unaprijed molimo i za razumijevanje bude li određenih poteškoća s obzirom na drugačiju tehničku infrastrukturu koju trenutačno imamo radi COVID-19 situacije. Isto tako problem uvijek može biti i sa strane gledatelja pa vas podsjećamo da u slučaju 'zastoja' ili 'trzanja' možete koristiti mogućnost vremenskog vraćanja snimke unatrag, smanjivati kvalitetu videozapisa kao i provjeru internetske veze te sam uređaj reprodukcije.

Po završetku prijenosa očekujemo i posebnu objavu videozapisa u 4K razlučivosti dok bi sam stream trebao ići u par rezolucija niže.

Uživajte! 

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.