Domaća natjecanja

Osvojeno 5 medalja!

Iva Čutura prvakinja je Hrvatske, Ljiljana Ćulibrk, Ana Turk, Matea Matošević su srebrne i Petra Lulić je osvojila brončanu medalju! Goran Grdenić i Tea Žagar osvojili su 4.mjesto!

Dečki treći, sveukupno drugi, cure prve!

Sjajan niz rezultata postignut je na ekipnom PH u krosu održanom u Sv.Petru u Šumi po sunčanom ali i vjetrovitom (hladnom) vremenu! Agramerima je drugo mjesto izmaklo za 1 bod, u ukupnom poretku također je 1 bod nedostajao dok su cure suvereno s 20 bodova prednosti postale ekipne prvakinje Hrvatske u krosu!

4 medalje na kadetskom!

U Zagrebu (6.veljače) održalo se PH za kadete-kinje i mlađe kadete-kinje. Kod kadeta i kadetkinja osvojili smo po 1 srebrno i  1 brončano odličje a kod mlađih kadeta i kadetkinja 1 zlato i 1 srebrno odličje (3.najuspješniji klub po poretku medalja)!

Božićna utrka 2009

U 11h (24.12.2009) na stadionu Športskog parka Mladosti održat će se Božićna utrka! Pozivamo sve članove, prijatelje našeg kluba da nam se pridruže u revijalnoj utrci dugačkoj 400m!

Meštar opet zlatan!

17.10. 2009. u mjestu Kukavica kraj Bjelovara održano je 3. otvoreno prvenstvo Hrvatske u krosu za veterane i veteranke. Na stazi dužine nešto manje od 8km naš predstavnik Mladen Meštrović osvojio je prvo mjesto u kategoriji M40!

Najuspješniji : Tri zlatna, jedno srebrno i brončano odličje!

Završilo je pojedinačno PH u višebojima koje se 2 dana održavalo u Varaždinu. Prvi put naši atletičari nastupali su na ovom natjecanju i već je ostvaren sjajan uspjeh - jedini imamo 3 prvaka u višebojima ove godine!

 

Zlatna odličja osvojili su Marija Gredelj, Helena Gilja i Mislav Mlakar. Milan Kotur je "srebrni" i već dan ranije Bruno Jednačak osvojio je brončano odličje! Nastupali su i Ivor Šipuš (zauzeo vrlo dobro 5.mjesto) i Sara Luzar Smajić (8.mjesto). Bravo!

Žalac nastavila veliku seriju pobjeda!

Na "Mitingu prijateljstva" u Sarajevu (juniori-ke) nastupio je Goran Grdenić a od Agramerki nastupile su Romana Tea Kirinić, Ana Turk, Antonija Žalac i Marija Gredelj. Podatak da od 8 disciplina u 4 discipline nastupaju naše djevojke (50%) je samo još jedan dokaz očigledne snage i kvalitete!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook