Domaća natjecanja

Papa u Zagrebu, Agram u Varaždinu

Završen je 1.dan Ekipnog PH i Kupa Hrvatske za seniore i seniorke. Agramerke vode u poretku Kupa Hrvatske (140) i drugoplasirane su u poretku ekipnog natjecanja (8490) dok Agrameri zauzimaju 3.mjesto u ekipnom (7366), a 4.mjesto u Kupu Hrvatske (52)!

Kup je naš!

Završen je Kup Hrvatske za juniore i juniorke, završena je Agramova dominacija na ovom natjecanju. Sveukupno smo uvjerljivo prvi s osvojenih 484 bodova! Agramerke su pobjedile i obranile prošlogodišnju pobjedu s 259 bodova, a Agrameri osvojili 2.mjesto s 225 bodova!

Hrabro prema novim trofejima!

U Zagrebu, točnije na stadionu Mladosti, održava se Kup Hrvatske za juniore i juniorke. Nakon prvog dana, možemo biti jako zadovoljni! Sveukupno smo uvjerljivo prvi (240 bodova), Agramerke su također uvjerljivo prve (136 bodova) dok su Agrameri na također vrlo dobrom 2.mjestu (104 boda)!

Ponovno Matošević!

Po boljem vremenu nego u Zagrebu, održalo se pojedinačno PH u planinskom trčanju za ovu godinu. Mjesto održavanja - Kozjak. Nastupali su Matea Matošević, Bruno Erent, Juraj Kralj i Monika Delač.

Kadeti i kadetkinje prema finalu!

U vjetrovitom Čakovcu su održane kvalifikacije ekipnog prvenstva Hrvatske (po regijama). Današnji odlični nastupi i visoki plasmani naših atletičara trebali bi biti dostatni za prolazak u finale koje se ove godine održava u Osijeku!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook