Domaća natjecanja

Beskrajan dan u Rijeci

Prvi dan vrlo dugačkog pojedinačnog natjecanja za kadete i kadetkinje te mlađe kadetkinje i kadetkinje počeo je u 16h, a završio u 22h, toliko o vremenskom periodu. No posvetimo se puno ljepšim stvarima, a to su 4 zlatne, 3 srebrne i 3 brončane medalje!

Pregršt medalja drugoga dana!

Na zagrebačkim Sveticama održao se i 2.dan pojedinačnog PH za juniore i juniorke. Sveukupno smo osvojili čak 19 medalja, najviše od svih klubova, u omjeru od 4 zlatnih, 7 srebrnih i 8 brončanih medalja!

Papa u Zagrebu, Agram u Varaždinu

Završen je 1.dan Ekipnog PH i Kupa Hrvatske za seniore i seniorke. Agramerke vode u poretku Kupa Hrvatske (140) i drugoplasirane su u poretku ekipnog natjecanja (8490) dok Agrameri zauzimaju 3.mjesto u ekipnom (7366), a 4.mjesto u Kupu Hrvatske (52)!

Kup je naš!

Završen je Kup Hrvatske za juniore i juniorke, završena je Agramova dominacija na ovom natjecanju. Sveukupno smo uvjerljivo prvi s osvojenih 484 bodova! Agramerke su pobjedile i obranile prošlogodišnju pobjedu s 259 bodova, a Agrameri osvojili 2.mjesto s 225 bodova!

Hrabro prema novim trofejima!

U Zagrebu, točnije na stadionu Mladosti, održava se Kup Hrvatske za juniore i juniorke. Nakon prvog dana, možemo biti jako zadovoljni! Sveukupno smo uvjerljivo prvi (240 bodova), Agramerke su također uvjerljivo prve (136 bodova) dok su Agrameri na također vrlo dobrom 2.mjestu (104 boda)!

Ponovno Matošević!

Po boljem vremenu nego u Zagrebu, održalo se pojedinačno PH u planinskom trčanju za ovu godinu. Mjesto održavanja - Kozjak. Nastupali su Matea Matošević, Bruno Erent, Juraj Kralj i Monika Delač.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook