Domaća natjecanja

Neviđena dominacija : Ponovno najbolji!

Naslov članka nije hiperbola, bila je ovo zaista nezaboravna nedjelja koja će se još dugo pamtiti. Na Ekipnom PH u krosu u sve tri kategorije uvjerljivo smo pobjedili, Agramerke su osvojile 40 bodova, Agrameri jednako toliko i time dolazimo do ogromnih i rekordnih 80 bodova!

Bacači sutra u Splitu

Još jedan u nizu bogatih atletskih vikenda je pred nama. Ovaj puta očekuju nas dva natjecanja u dva dana, sutra je Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske dok se u nedjelju trči Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu, ali o tome nešto više sutra.

Četiri "bečka" zlata

U sklopu mitinga u Beču održalo se Prvenstvo Hrvatske u dvorani na 400m, 800m, 1500m i 3000m. Ponosno možemo istaknuti kako se naši atletičari ponovno vraćaju kući s puno osvojenih odličja, sveukupno njih sedam!

Penezić dvostruki mlađekadetski prvak!

U organizaciji našeg kluba održalo se Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadetkinje u Dvorani pri boćarskom domu "Zrinjevac". Od naših mladih kadeta i kadetkinja najviše se istaknuo Bruno Penezić s dva osvojena zlata, na dalju i 60m!

Senzacionalna Gamilec!

Danas se u dvorani na Prisavlju održalo Otvoreno dvoransko prvenstvo Zagreba. Nije nastupao velik broj naših atletičara, ali svi su postizali dobre rezultate i time na lijep način započeli novu sezonu. Ipak, definitivno se najviše istaknula naša Petra Gamilec koja je bacila kuglu točno 14.50 i osvojila 2.mjesto! Plasman je u ovom slučaju manje bitniji od rezultata jer je ovih 14.50 rezultat koji vodi na Svjetsko juniorsko prvenstvo!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook