Vijesti

Najava za Europsko prvenstvo u Krosu

Vikend koji je pred nama donosi nam posljednje veliko natjecanje u 2011., a to je Europsko prvenstvo u krosu. Hrvatska će imati 10 predstavnika od kojih je četvero iz našeg kluba. Natjecanje se održava u slovenskom gradiću Velenju u nedjelju 11.prosinca i na njemu će nastupiti većina najboljih dugoprugašica i dugoprugaša starog kontinenta.

85 slika s krosa

Naši fotografi ponovno su bili aktivni, pogledajte što su sve uslikali na jučerašnjem Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u krosu.

PPH u krosu za kraj uspješne sezone

Do kraja ove, za naš klub do sada najuspješnije sezone, preostalo je još jedno natjecanje – pojedinačno prvenstvo Hrvatske u krosu. Natjecanje će se održati 26. studenog u Vrbovcu, a trkači i trkačice našeg kluba već su započeli s pripremama kako bi što bolje nastupili na krosu i vratili se kući sa što više medalja!

10.jesenski kros za djecu

U organizaciji Maraton kluba Velika Gorica održan je 10. jesenski kros za djecu na kojem je nastupalo tridesetak naših atletičara. Ostvareno je nekoliko pobjeda i vrlo lijepih rezultata!

Novi tjedan, nova 2 videozapisa

U subotu smo najavili video isječke s natjecanja, za početak pogledajte utrku Agrama I (Karlo Jednačak, Bruno Jednačak, Filip Grčić i Mateo Kovačić) na 4x100m i utrku najjače skupine na 300m gdje je 3.mjesto s osobnim rekordom osvojio Mateo Kovačić.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook