Vijesti

Sretna 2010!

AK Agram želi svima sve najbolje i što sretniju i

uspješniju godinu od prethodne!


Neka vam se sve želje ostvare u

novom i nadajmo se još boljem desetljeću!

Sretan Božić!

Želimo vam samo najljepše želje i da sve ono što si sami želite Vama i Vašoj obitelji bude ispunjeno! Sretan i čestit Božić želi vam AK Agram!

Božićna utrka 2009

U 11h (24.12.2009) na stadionu Športskog parka Mladosti održat će se Božićna utrka! Pozivamo sve članove, prijatelje našeg kluba da nam se pridruže u revijalnoj utrci dugačkoj 400m!

Statistika : Helena Gilja

Nastavljamo dalje, nakon Marije Gredelj u "Statistikama" možete pogledati rezultate i plasmane Helene Gilje u disciplinama skok u vis i troskok!

Statistika : Marija Gredelj

Kao što smo i nedavno najavili, pokrenut je novi odjeljak na stranici imenom "Statistike" u kojem ćemo do kraja ove godine postaviti statističke podatke i zanimljivosti vezane uz natjecanja o našim atletičarima.

Meštar opet zlatan!

17.10. 2009. u mjestu Kukavica kraj Bjelovara održano je 3. otvoreno prvenstvo Hrvatske u krosu za veterane i veteranke. Na stazi dužine nešto manje od 8km naš predstavnik Mladen Meštrović osvojio je prvo mjesto u kategoriji M40!

Najuspješniji : Tri zlatna, jedno srebrno i brončano odličje!

Završilo je pojedinačno PH u višebojima koje se 2 dana održavalo u Varaždinu. Prvi put naši atletičari nastupali su na ovom natjecanju i već je ostvaren sjajan uspjeh - jedini imamo 3 prvaka u višebojima ove godine!

 

Zlatna odličja osvojili su Marija Gredelj, Helena Gilja i Mislav Mlakar. Milan Kotur je "srebrni" i već dan ranije Bruno Jednačak osvojio je brončano odličje! Nastupali su i Ivor Šipuš (zauzeo vrlo dobro 5.mjesto) i Sara Luzar Smajić (8.mjesto). Bravo!

Još jedna novost - Statistika!

Obzirom na završenu atletsku sezonu (izuzmemo li PH u višeboju), odlučili smo otvoriti novu sekciju u kojoj ćete pomoću grafičkog prikaza (i još mnogo toga!) moći pogledati rezultate koje su ostvarili naši atletičari ove sezone!

Žalac nastavila veliku seriju pobjeda!

Na "Mitingu prijateljstva" u Sarajevu (juniori-ke) nastupio je Goran Grdenić a od Agramerki nastupile su Romana Tea Kirinić, Ana Turk, Antonija Žalac i Marija Gredelj. Podatak da od 8 disciplina u 4 discipline nastupaju naše djevojke (50%) je samo još jedan dokaz očigledne snage i kvalitete!

Ekipno PH za seniore-ke : 2 x 3.mjesto!

Na ekipnom PH za seniore-ke Agrameri su osvojili 3.mjesto (7.139 osvojenih bodova!) a isti plasman su ponovile i Agramerke (6.493 osvojenih bodova!)! Agrameri su za pobjednikom zaostali samo 1055 bodova, a kod Agramerki zaostatak je još manji - 778 bodova! Osim momčadskog uspjeha, nisu ni izostali kvalitetni rezultati.

Najava : IAAF Grand Prix Zagreb 2009

Nakon uzbudljivog SP u Berlinu slijedi IAAF Grand Prix Zagreb 2009 (31.kolovoz). Podatak da će na mitingu nastupiti 35 osvajača s ukupno 54 medalje sa posljednjeg SP-a i OI (!) je sjajna pozivnica da dođete u 17.30 na atletski stadion Športskog parka Mladost!

Pobjeda Josipovića na 3000m!

U Čakovcu, 28.kolovoza, održale su se kvalifikacije Kupa Hrvatske za kadete i kadetkinje. Jure Josipović je ostvario pobjedu na 3000m rezultatom 9:56,37 te će sigurno nastupiti u finalu ovog natjecanja koje će se održati na istom današnjem mjestu (12.rujna).

 

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook