Logo
Ispiši ovu stranicu

Božićna utrka 2017. u objektivu Nikole Di Giusta

Pitanje na mjestu, a odgovor je dobio poslije utrke na podjeli diploma :) Foto: Nikola Di Giusto Pitanje na mjestu, a odgovor je dobio poslije utrke na podjeli diploma :)

Točno 200 sjajnih fotografija pripremio je Nikola Di Giusto za ovogodišnje izdanje Božićne utrke, još više nego prošle godine!

Ponovno se osim kvalitetom istaknuo i brzinom što se tiče vremena dobivanja ovih fotografije koje možete pogledati putem naše Facebook stranice ili uvijek ugodnim pregledom albuma preko Google fotografija.

Objavu dijeli Atletski Klub Agram (@ak_agram)

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo Nikoli na njegovoj nesumnjivo 'najplodnijoj' godini, a i pogledate li slike od prijašnjih godina, vidljivo je kako je svoju razinu fotografiranja odveo na još jednu razinu više.

Za to zaslužuje sve čestitke, ali i zahvale! Uz standardni pregled na ove dvije lokacije, kroz ovu godinu počeli smo još aktivnije koristiti naš Instagram profil preko kojeg se također može naći jedan dio fotografija u malo drugačijem izdanju sukladno opcijama koje ova društvena mreža (u nesumnjivo najvećem usponu) ima.

Objavu dijeli Atletski Klub Agram (@ak_agram)

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2018 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.